Kaylee ontvangt voor de eerste keer post in Utopia 2

Kaylee ontvangt voor de eerste keer post in Utopia 2

Kaylee is aan het werk in de caravan wanneer Hiske voor de deur komt staan. Kaylee, ik heb een leuke verrassing voor je begint Hiske ietswat geheimzinnig het gesprek. Wat zou je heel leuk vinden vraagt ze vervolgens. Kaylee is op haar beurt nieuwsgierig. Eh, iets met het evenement? Hiske begint te lachen. Zou je het leuk vinden om iets van thuis te horen vraagt ze. Kaylee begint meteen te lachen. Post? Dat had ik echt niet verwacht gaat ze enthousiast verder. Hiske knikt en houdt triomfantelijk de enveloppen achter zich vandaan. Geniet ervan! roept ze. Hopelijk ontvangt ze positiever berichten van het thuisfront!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *