Shelley en Jessie hebben flinke discussie over het verjaardagscadeau van Gerrit

Shelley en Jessie hebben flinke discussie over het verjaardagscadeau van Gerrit

Omdat het vandaag Gerrit zijn verjaardag is, wil Shelley graag iets voor hem doen. Ze stapt dan ook op Jessie af om te vragen of ze chinees voor hem mag bestellen. In principe mag dit wel van hem, mits ze dit van Gerrit zijn verjaardagsgeld betaalt. De bewoners krijgen voor hun verjaardag €30,- en dit is helaas niet genoeg om voor de hele groep eten te bestellen. Shelley besluit daarom aan de groep te vragen of ze willen meebetalen aan het eten maar helaas wil niet iedereen hieraan meebetalen. Shelley en Jessie lijken er niet uit te komen samen. Ze had verwacht dat de bv best wat extra geld kan besteden aan Gerrit zijn verjaardag maar dit schiet bij Jessie in het verkeerde keelgat. Het is gewoon nooit genoeg jongen zegt Jessie geïrriteerd. Shelley laat weten dat ze hem niet begrijpt. Dat komt omdat je Shelley nooit genoeg bent reageert Jessie op zijn beurt. Is het persoonlijk? Is het omdat het Gerrit is vraagt Shelley vervolgens aan Jessie. Deze opmerking kan Jessie zeker niet waarderen en lijkt hem kwaad te maken. Ben je wel helemaal goed, Shelley vraagt hij boos. En legt vervolgens uit dat hij zakelijk en persoonlijk heel goed kan scheiden en dat dit zeker niet het geval is.

Jessie houdt voet bij stuk en besluit dat de bv niet gaat meebetalen aan het verjaardagsetentje van Gerrit. Shelley gelooft haar oren niet en besluit Franny in te lichten. Franny reageert vol ongeloof. Dus Gerrit is het niet eens met Jessie zijn nieuwe plan, dus Jessie gunt Gerrit geen verjaardagseten concludeert Franny. Shelley bevestigd dit en laat weten dat zij ook denkt dat het een persoonlijke kwestie is. Het kan toch niet de bedoeling zijn dat we financiële keuzes op basis van persoonlijke voorkeuren gaan maken? vraagt Franny. De twee dames besluiten even bij Gerrit langs te gaan, die een beetje sip op bed zit. De twee leggen de situatie aan hem uit en beloven hem dat hij zich nergens zorgen over hoeft te maken. Ik maak me er wel hard voor. We gaan vanavond wel gewoon chinees eten en we gaan gewoon leuk je verjaardag vieren belooft Shelley.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *