Gerrit en Jens ontvangen post van het thuisfront

Gerrit en Jens ontvangen post van het thuisfront

Adriaan loopt naar de brievenbus. Zijn oog valt op een aantal nieuwe brieven en snel beent hij met de post naar Gerrit, die in de silo aan het vergaderen is. Vervolgens loopt Adriaan naar Jens om zijn post te overhandigen. De twee gelukkige bewoners beginnen niet veel later te lezen. Jens en Mylène zitten samen op bed en Jens begint te lachen als hij zijn post leest. Het lijkt positief bericht te zijn. Ondertussen is Gerrit in de Mongoolse tent zijn brieven aan het lezen. Als Jens klaar is met lezen, wil Adriaan graag weten hoe het was. Uitgebreide brief van pap, waarin hij aangeeft dat hij trots is vertelt Jens. Dat is fijn antwoordt Adriaan. Jens begint te juichen en hij omhelst Adriaan. Zijn dag lijkt niet meer stuk te kunnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *