Wie heeft er recht op de omzet van de Katie knuffel?

Wie heeft er recht op de omzet van de Katie knuffel?

Na een erg lange vergadering moet Adriaan nog even wat aan Jessie kwijt. Tijdens de vergadering sprak men al over het geld wat ze met de Katie knuffel gaan verdienen. Wie heeft hier recht op? De groep is het erover eens, Adriaan en Jessie hebben hier beiden recht op en moeten dit samen uitzoeken. Adriaan geeft tegenover Jessie aan dat hij recht heeft op die extra 15%. Het ervoor Katie zijn doe ik voor Katie en niet voor het geld maakt hij verder duidelijk. Jessie vindt op zijn beurt dat de hele groep moet zorg dragen voor Katie en dus ook voor eventuele kosten die er in de toekomst zullen zijn. Jessie is niet de beroerdste om deze kosten een keer te betalen. Adriaan vindt dat Jessie meer recht heeft op de omzet van de knuffel, want hij heeft deze op de markt gebracht. Hoe denken jullie erover?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *