Jessie en Merel doen een schokkende ontdekking en ontdekken een klacht

Jessie en Merel doen een schokkende ontdekking en ontdekken een klacht

Merel en Jessie ontvangen een vreemd mailtje. Er is iemand ontevreden over een tattoeage die gezet is. Het probleem ligt niet volgens Jessie bij het feit dat er iets fout is gegaan, maar dat de mail is verwijderd, het probleem zit er wat mij betreft in dat hij verwijderd is, dan weet je dat er iets niet goed is voegt hij eraan toe. Jessie gaat bij Kaylee na wat zij van de mail vindt. Als Jessie vraagt waarom de mail verwijderd is, zegt ze omdat we bang zijn dat jullie het weer gaan verspreiden. Jessie vindt dat ze dit niet kunnen doen, Het verwijderen van problemen, lost geen problemen op. Het maakt alleen het probleem groter benadrukt hij. Kaylee benadrukt dat zij en Dylan bang zijn dat de groep er een groot ding van gaat maken en dat er geen kwade bedoelingen zijn bij het verwijderen. Dylan wordt er ook bijgehaald. Ook hij wordt op de hoogte gebracht van de ethische bezwaren. Jessie probeert Dylan en Kaylee te helpen met een oplossing om de kwaliteit in de toekomst te verhogen en het tweetal lijkt het eens te zijn met de suggesties. Dylan legt uit dat de tattoeage waar de mail over ging nog niet af is. Bij de volgende sessies ga ik de schaduw erin brengen en ga ik de lijnen opnieuw trekken.

Wat later uit Merel bij Franny haar frustratie. Ik zou niet met ze willen samenwerken, absoluut niet. Ik snap ook niet dat ze van zichzelf denken dat ze kunnen tatoeëren zegt Merel. Ze vindt dat Dylan geen goede tatoeages zet. Franny lijkt een idee te hebben en wil graag het positieve inzien van de situatie. Daarom vraagt ze aan Jessie of het niet beter is Dylan niet tegen werken maar juist te helpen. Jessie is het hier mee eens en geeft aan dat hij dit absoluut wil maar Dylan hier wel iets voor moet doen. Dan moet hij niet de mail verwijderen eindigt hij. Hoe zal dit aflopen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *