Hiske en Franny willen Mariska graag verrassen maar daar is ze niet blij mee

Hiske en Franny willen Mariska graag verrassen maar daar is ze niet blij mee

Mariska is sinds haar binnenkomst in Utopia 2 druk bezig met de bv. Ze zet zich vol in en ook Hiske valt dit op. Daarom wil Hiske graag iets terug doen voor Mariska en bespreekt daarom haar idee met Franny. Ze is in haar hoofd alleen maar met werk bezig. Het lijkt mij leuk dat ze aan het einde van de dag lekker met een theetje achterover gaat en jij haar nagels kan doen geeft Hiske enthousiast aan. Franny vindt dit een goed idee, omdat ze graag met Mariska praat en ze vindt dat Mariska dit wel verdient.

Wanneer Hiske en Mariska samen zijn, vertelt Hiske dat ze om vier uur een verrassing heeft voor haar maar dit lijkt niet in goede aarde te vallen. Ik hou niet van verrassingen geeft Mariska duidelijk aan. En vertelt dat ze hier niet aan mee doet. Maar als iemand jou in de watten wil leggen gaat Hiske verder. Mariska lijkt weinig interesse te hebben in de verrassing van Hiske en blijft bij haar stelling. Ik doe daar allemaal niet aan mee, ik hou daar niet van. Als er iets geregeld moet worden, regel ik het zelf wel. Ik vind verrassingen de grootste onzin die er is gaat ze verder. Hiske vindt het jammer en geeft aan dat ze het eenzijdig vindt van Mariska. Ze had gehoopt dat Mariska zich over zou kunnen geven en lijkt teleurgesteld dat Mariska dit niet wil. Ik kom niet sluit Mariska af. Zal ze bij haar mening blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *