Kaylee is erg verdrietig rondom de tattoo shop klacht

Kaylee is erg verdrietig rondom de tattoo shop klacht

Dylan en Kaylee hebben een mail verwijderd waarin een klacht te lezen was over de tattoo shop. Jessie en Merel zijn hier achter gekomen en hebben Dylan en Kaylee mee geconfronteerd. Kaylee lijkt erg te zitten met de hele kwestie en lucht haar hart wanneer ze samen met Dylan in hun huisje zitten. Alles gaat mis geeft Kaylee aan. We raken bijna de vergunning kwijt, dan zijn wij ineens het probleem en doen we ons werk niet goed. Kaylee voelt zich er niet goed bij en heeft buikpijn omtrent de hele situatie. Ze houdt het niet droog en veegt haar tranen weg terwijl Dylan aandachtig naar haar luistert. Ik weet niet hoe ik moet beginnen. Ik ben het helemaal kwijt eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *