De bewoners uit Utopia 2 krijgen een grasmat maar er moet wel iets voor gebeuren…

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een grasmat maar er moet wel iets voor gebeuren…

Jessie en Brandon hebben goed nieuws gekregen. Utopia 2 krijgt binnen 48 uur een mooi nieuw grasveld. Er is wel een kleine kanttekening, de bewoners moeten de handen uit de mouwen steken. De plek waar de grasmat komt moet namelijk nog onder handen worden genomen, de hele grond moet vrijkomen van oneffenheden en er moet twintig centimeter worden weggeschept. De Utopia boom moet ook worden weggehaald. Als Brandon het verhaal heeft gedaan pakt Jessie het verhaal op. Hij geeft instructies over wat er gebeuren moet het veld is uitgezet, door middel van de pionnetjes. Een deel van het veld wordt gedaan met de graafmachine, maar de rest moet allemaal handmatig worden uitgeschept en alles wat geen zand is moet worden verwijderd. Jens komt ook met een probleem los van het veld moeten we hier ook een hek omheen bouwen denk ik, zodat het niet wordt kapot gegraasd. Daar is iedereen het wel mee eens, dus Brandon pakt dat op. Complimenten worden vervolgens over en weer gegooid en de bewoners gaan aan de slag. Ze werken tegen de klok, want vrijdagochtend tussen acht en negen komt de grasmat al.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *