Mylène mag een fotoshoot doen en gaat ook nog een opleiding volgen

Mylène mag een fotoshoot doen en gaat ook nog een opleiding volgen

Mylène krijgt een leuke mail. Ze gaat een pantyfotoshoot doen als onderdeel van een campagne voor de verkoop van panty’s. De bewoners krijgen ook de kans om panty’s te verkopen via de webshop. Yes! Ik ben hier echt heel erg blij mee zegt Mylène na een vreugdedansje te hebben gedaan. Dat is echt een blij ei merkt Jens vervolgens op als de geluksvogel de silo uit loopt. Naast Mylène vraagt het bedrijf of Shelley en Franny ook meedoen met de shoot. Het nieuws gaat Mylène snel delen met Franny, ze vraagt Franny om mee te doen. Ook stemt Franny met dit verzoek in, op voorwaarde dat Mylène dit echt zelf wilt. Ook heeft de visagieschool teruggemaild, Mylène gaat een versnelde vorm van de opleiding doen om een goede basis te krijgen. Ook wordt dit nieuws natuurlijk gedeeld met Shelley en ook zij wil graag meedoen. Zal deze shoot een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *