Gerrit heeft spijt van zijn foto actie naar standhouder Amy

Gerrit heeft spijt van zijn foto actie naar standhouder Amy

Gerrit heeft het moeilijk. Shelley is erachter gekomen dat Gerrit een foto naar Amy had gestuurd met de tekst You are special <3. Shelley was hier natuurlijk niet blij mee. Alexandra en Gerrit bespreken het voorval van gisteren. Ik weet niet zo goed hoe ik het moet fixen zegt hij tegen Alexandra. Zij denkt niet dat het nog te fixen valt. Gerrit weet ook niet helemaal waarom hij de foto naar Amy stuurde. Wat Alexandra vooral wil is Gerrit duidelijk maken dat hij Shelley écht heeft gekwetst. Gerrit gaat Shelley sowieso een beetje de tijd geven. Ook laat Gerrit duidelijk weten dat het hem niet om het uiterlijk gaat. Hoe het ook zij, het is voor hem en Shelley nooit iets geweest wat voor langere termijn is bedoeld. Volgens Alexandra moet Gerrit gaan uitzoeken waarom hij steeds fouten maakt. Hoe gaat Gerrit dit goedmaken? En zal Shelley dat ook accepteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *