Kaylee neemt heft heftige besluit Utopia 2 morgen te verlaten

Kaylee neemt heft heftige besluit Utopia 2 morgen te verlaten

Het ziet er naar uit dat Kaylee, morgen na twaalf uur Utopia 2 zal verlaten… Kaylee deelt het dramatische nieuws privé met Dylan, Ik ga naar huis. Ik ga je missen voegt ze eraan toe. En merkt dat het leven in Utopia 2 haar erg zwaar valt. Ik ben gewoon niet gemaakt voor Utopia zegt ze. Ook heeft ze veel last van heimwee. Het is voor Kaylee een moeilijk besluit geweest, omdat ze Dylan niet graag achterlaat. Het is de moeilijkste keuze die ik ooit heb gemaakt, want ik laat jou achter gaat Kaylee verder en ze wrijft wat tranen weg. En je kan het toch ook super leuk hebben zonder mij vraagt ze, hoewel de tranen in de ogen van Dylan staan, beantwoordt hij toch bevestigend. Kaylee ziet namelijk dat hij nog plezier heeft in Utopia 2 bestaan en wil dat hem niet afnemen. Het is een vervelend moment voor het tweetal, maar Kaylee lijkt haar besluit toch écht te hebben genomen. Ik ben opgelucht zegt ze nog. De twee gaan op in een innige omhelsing.

Het verdrietige tweetal besluit zich te voegen bij de rest van de groep. Ik ga heel veel afleiding zoeken zegt Dylan terwijl ze lopen. Als ze bij de andere bewoners komen hebben die nog helemaal niks door, want ze zijn nog druk bezig met het grasveld. Één voor één krijgen de bewoners het te horen. Kaylee gaat morgen naar huis, hou het nog even stil zegt Dylan tegen Jens en Brandon in vertrouwen. Dylan zal wel in Utopia 2 blijven. Zal Kaylee echt weggaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 54    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *