De bewoners organiseren een gezellig afscheidsavondje voor Kaylee

De bewoners organiseren een gezellig afscheidsavondje voor Kaylee

Kaylee heeft gister middag de lastige beslissing genomen om de mini samenleving te verlaten. De bewoners reageerde geschokt en ze vinden het jammer dat Kaylee deze beslissing heeft gemaakt. Toch willen ze allemaal het beste voor haar. Samen hebben de bewoners besloten om er nog een gezellige laatste avond van te maken, en daar hoort natuurlijk lekker eten bij. Ze hebben fastfood besteld en eten dit gezellig samen in de silo op. De bewoners genieten duidelijk van het eten en ze zijn er helemaal stil van. Buiten op het terrein vindt ondertussen Eten op woensdag plaats, waar Hiske en Adriaan gezellig bij zitten. Na het eten is het tijd voor een feestje! Gerrit verzorgt de muziek en er worden wat drankjes gedronken. Er hangt een goede sfeer en Kaylee lijkt een fijne laatste avond te hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *