Gerrit heeft een brief geschreven voor Shelley

Gerrit heeft een brief geschreven voor Shelley

Tijdens zijn verjaardag heeft Gerrit een e-mail gekregen van Amy. Toen Shelley Gerrit met de mail confronteerde, zorgde dit voor enorme frustratie en emotie. De situatie lijkt Gerrit niet lekker te zitten en daarom heeft hij een brief geschreven aan Shelley. Ze leest de brief in de Mongoolse tent door en haar gezicht lijkt bedrukt. Het spijt me echt sluit Gerrit zijn brief af. Als Shelley de brief heeft gelezen, legt ze hem terug op Gerrits bed. Ze loopt direct naar Hiske toe om over de brief te vertellen. Ik heb een brief gehad van Gerrit, begint Shelley. Ik vond een beetje een k*tbrief. Shelley vertelt dat Gerrit heeft geschreven dat hij Shelley telkens opnieuw weer kwetst en dat de twee erg van elkaar verschillen. En dat het beter is dat we er gewoon niet mee verdergaan, zegt Shelley. Hiske vraagt wat Shelley van de woorden vindt. Shelley antwoordt dat ze het raar vindt dat Gerrit al die gesprekken met haar heeft gevoerd. Dan had hij mij gewoon met rust moeten laten, zegt ze. Zal Shelley Gerrit nog aanspreken over de brief?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *