Kaylee pakt haar kist in, ze gaat vandaag Utopia 2 verlaten

Kaylee pakt haar kist in, ze gaat vandaag Utopia 2 verlaten

Gisteren heeft Kaylee aangekondigd dat ze Utopia 2 zou verlaten en vandaag naar huis gaat. Ze heeft het eerst aan Dylan vertelt, die erg emotioneel werd. Nadat Dylan het wist heeft zij het ook aan de rest van de bewoners vertelt. Vandaag is de dag dat Kaylee vertrekt en de twee genieten daarom nog van de tijd samen in hun huisje. Al vroeg is het stel wakker en knuffelen ze in bed. Dylan bevestigt dat hij een fijne avond heeft gehad en daarmee lijkt het erop dat Kaylee hier goed achter kan laten. Ik hou zoveel van je zegt Kaylee tegen Dylan. Ik vind het heel erg eng. Ik wacht gewoon op je voegt ze eraan toe. Wanneer de twee nog even hebben gekletst is het tijd om Kaylee haar kist in te pakken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *