Merel laat haar lichaam keuren, gaat ze haar bikini showen?

Merel laat haar lichaam keuren, gaat ze haar bikini showen?

Merel heeft haar eigen bikini’s op de markt gebracht en is hier heel trots op. Nu ze goed bezig is met gezond eten en sporten, wil ze eigenlijk graag haar bikini’s showen aan de rest van de bewoners. Ondanks dat Merel veel is afgevallen, wil ze toch graag de mening van Franny horen. Eerlijk, kan dit zo vraagt ze aan Franny terwijl ze haar bikini showt aan Merel. Ze wil graag weten of ze er goed uit ziet in bikini en dit kan Franny alleen maar bevestigen. Toch wil Merel haar buik nog iets strakker, voordat ze haar bikini aan de rest laat zien. Ik vind het spannend benadrukt ze. Zal Merel binnenkort haar bikini showen aan de rest?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *