Alexandra en Franny vinden dat Mariska vluchtgedrag vertoont

Alexandra en Franny vinden dat Mariska vluchtgedrag vertoont

Gisteren hebben Franny de nagels van Mariska gedaan en hoopte hiermee Mariska iets meer te leren kennen. Helaas is dit haar niet gelukt en daar snapt ze weinig van. Nu Franny er een nachtje over heeft kunnen slapen, bespreekt ze de situatie met Alexandra. Ik heb het ook geprobeerd geeft Alexandra aan. Ze denkt dat het gedrag van Mariska en het steeds door willen gaan met werken misschien wel vluchtgedrag is. Beide dames geven aan het gevoel te hebben Mariska niet te kunnen bereiken en vinden dat zij te veel bezig is met werken. Er zit iets achter denkt Franny. Alexandra besluit straks met Mariska te praten en haar te confronteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *