Kaylee heeft Utopia 2 definitief verlaten

Kaylee heeft Utopia 2 definitief verlaten

Kaylee heeft gisteren aangekondigd Utopia 2 te willen verlaten en nu is het moment daar. Kaylee loopt samen met Dylan naar de poort waar ze haar ingepakte kist neerzet. Ze maakt nog snel wat foto’s met de bewoners voordat ze afscheid neemt. Kaylee lijkt het duidelijk moeilijk te hebben met haar vertrek, zeker omdat ze haar vriend achterlaat. Ik vind het heel erg moeilijk en ben heel verdrietig. Ik ga jullie heel erg missen, ik heb heel veel geleerd. Ik kan voor mezelf opkomen, henna en tatoeages zetten. Ik ga deze tijd niet meer vergeten maar dit is het beste voor mij en ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb vertelt ze met tranen in haar ogen. Nadat ze haar praatje heeft gedaan, geeft ze iedereen een knuffel. Dylan heeft het erg moeilijk met de situatie en hij houdt het niet droog. Kaylee wenst iedereen succes. Ik hou van jou, kies voor jezelf geeft Kaylee aan tegenover Dylan. Samen lopen ze naar de poort. Love you sluit ze af. Het avontuur van Kaylee zit erop…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 69    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *