Blijft de relatie tussen Dylan en Kaylee standhouden?

Blijft de relatie tussen Dylan en Kaylee standhouden?

Kaylee heeft net Utopia 2 verlaten en Dylan lijkt ontroostbaar om de situatie. Adriaan lijkt het vertrek op zijn beurt bij zich neer te hebben gelegd en geeft aan bij Jens dat hij denkt er iets gaat gebeuren. Kaylee is nu weg, Shelley heeft uitgesproken dat ze Dylan wel leuk vond gaat Adriaan met een lach verder.  Shelley is nu uit elkaar met Gerrit voegt hij eraan toe. Jens geeft aan dat hij niet verwacht dat Dylan de fout in gaat en ook Adriaan lijkt dit sterk. Maar je weet het maar nooit hé zegt hij desondanks. Zal de relatie tussen Dylan en Kaylee standhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *