Adriaan is woest omdat Alexandra op hetzelfde tijdstip een afspraak gepland heeft

Adriaan is woest omdat Alexandra op hetzelfde tijdstip een afspraak gepland heeft

Adriaan en Alexandra zijn goede maatjes van elkaar maar vandaag hebben de twee heftige ruzie. Alexandra heeft iemand uitgenodigd voor haar fitness, terwijl Adriaan ook iemand op hetzelfde tijdstip heeft uitgenodigd voor een lezing over varkensleed. Adriaan vindt dat Alexandra te veel bewoners uitnodigt bij haar afspraak en hij vindt dit niet kunnen. Er lijkt daardoor niemand naar de lezing te komen. Wanneer de twee rustiger zijn geworden lucht Alexandra haar hart bij Merel. Ik had net ruzie met Adriaan begint ze. Hij werd er boos om. Jessie geeft aan dat het Adriaan zijn schuld is dit omdat Adriaan zijn afspraak zelf heeft verzet. Alexandra is het met Jessie eens. Dat van mij staat al twee weken legt ze verder uit. Zal het weer goed komen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *