Merel wordt emotioneel door de post die ze ontvangen heeft

Merel wordt emotioneel door de post die ze ontvangen heeft

Het is een leuke dag voor Merel in Utopia 2. Ze krijgt namelijk haar post binnen van familie en vrienden en ze gaat hiermee op haar bed zitten. Merel kan niet stoppen met lachen als ze de brieven van haar vriendinnen leest. Nadat ze deze brieven heeft gelezen, is het tijd voor de post van Merel haar moeder. Wat leuk begint, eindigt in tranen. Het lijkt erop dat Merel lieve woorden ontvangt van haar moeder en hier hard om moet huilen. Nadat ze heeft gehuild, maken haar tranen al snel plaats voor een glimlach.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *