De bewoners uit Utopia 2 krijgen een lezing over varkens in nood

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een lezing over varkens in nood

Adriaan heeft een afspraak met twee dames die een lezing komen geven over varkens in nood. Adriaan verzorgt zwijn Katie elke dag en hij wil daarom de andere bewoners vertellen over het leed van sommige andere varkens. De dames komen binnen en Adriaan begint met een rondleiding voor hen. Ook laat Adriaan Katie zien aan de vrouwen, die onder de indruk zijn van het beestje. Nadat de rondleiding klaar is bereiden dames hun presentatie voor en beginnen ze vervolgens met vertellen. Ik heb gewerkt als varkensdierenarts en vier jaar geleden ben ik ermee gestopt omdat ik te droevig in de stallen stond vertelt een van de vrouwen. Dus ik wil graag met jullie in overleg over dierenleed. De bewoners luisteren aandachtig tijdens de presentatie en ze discussiëren hierna met elkaar over dierenleed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *