Er is weer vrede tussen Alexandra en Adriaan, de discussie uitgesproken

Er is weer vrede tussen Alexandra en Adriaan, de discussie uitgesproken

Alexandra en Adriaan hadden vandaag allebei op dezelfde tijd een afspraak. Adriaan vond het niet leuk dat Alexandra niet bij de presentatie over varkensleed kon zijn. De twee belandden in een flinke discussie en boos gingen de twee uit elkaar. De afspraak van Alexandra blijkt achteraf niet zo lang te duren en na de afspraak schuift Alexandra snel aan bij de presentatie geregeld door Adriaan afspraak. Na de presentatie lopen de twee samen naar de caravan. Was je er toch bij hè zegt Adriaan vrolijk. Alexandra laat weten dat ze er natuurlijk bij is. Ik laat mijn maatje toch niet in de steek gaat ze verder tegen Adriaan. De twee lijken weer maatjes te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *