Billy ontvangt een uitnodiging voor een intakegesprek voor haar neuscorrectie

Billy ontvangt een uitnodiging voor een intakegesprek voor haar neuscorrectie

Twee bewoners uit Utopia willen graag een operatie. Ramona wil een buikwandcorrectie en Billy wil een neuscorrectie. Ramona kreeg gisteren voorlichting over deze ingreep en zojuist heeft Billy bericht gekregen. Want terwijl ze achter de computer zit ontvangt ze een mailtje wat aan haar gericht is. In het mailtje wordt ze uitgenodigd voor een intakegesprek voor haar neuscorrectie. Billy kan haar geluk niet op en slaat haar hand voor haar mond. Zo snel al, ik vind dit echt te gek roept ze blij. Al snel komen Demi en Fay erbij staan om te zien waar Billy zo blij van wordt. Natuurlijk wil Billy het onmiddellijk aan haar mede bewoner Romy vertellen en snel rent ze met het uitgeprinte mailtje naar haar toe. Ook zij reageert net zo enthousiast en is blij voor haar. Hoeveel zal deze operatie kosten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Marja at 15:31

    Alles kan tegenwoordig , morgen weg voor allerlei onnozele dingen.overal komt geld voor beschikbaar en dat komt er allemaal uit de lucht vallen

  2. Jans at 15:06

    vreemd al blij met een dode mus? er is geen geld? begrijp niet dat ze daar toestemming voor krijgen of gaat het om sponsers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *