Rob en Jeroen zijn vandaag erg chagrijnig

Rob en Jeroen zijn vandaag erg chagrijnig

Rob en Jeroen wilde vandaag gaan sporten. Maar al snel kwamen de twee erachter dat Cemal en Jessie daar al zijn. We kunnen net zo goed niet meer gaan sporten ‘s ochtends merkt Jeroen gefrustreerd op. Cemal en Jessie sporten namelijk al voor de tweede keer vandaag en dat pikken de mannen niet. De twee mopperen vervolgens verder op de bank en hun humeuren lijken flink te dalen. Het is een verloren dag zucht Rob. Hier is Jeroen het meer dan mee eens en hij voegt eraan toe dat hij nu nergens meer zin in heeft. Blijkbaar is Fay helemaal klaar met het gemopper van de twee en als Rob is weggelopen, vraagt ze zachtjes aan Demi waarom de twee mannen zo chagrijnig zijn. Jeroen vangt het onmiddellijk op en de twee belanden in een discussie. Je verpest je hele dag zegt ze wijs. Jeroen heeft genoeg van het gesprek. Duidelijk geïrriteerd door Fay’s woorden, loopt hij alsnog richting de sportschool waar hij al zijn frustraties bij Rob uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *