Jasper en Ronnie komen langs in Utopia om over homo acceptatie te praten

Jasper en Ronnie komen langs in Utopia om over homo acceptatie te praten

Gisteren kreeg Kevin een leuke mail van Ronnie en Jasper. Het stel is laatst mishandeld omdat ze hand in hand liepen. De twee zouden spoedig langs komen om aandacht te vragen voor homo acceptatie. Zojuist zijn de twee in Utopia gearriveerd.

Als Jasper en Ronnie richting de loods lopen worden ze uiteraard hartelijk ontvangen. Billy en Kevin staat het stel op te wachten en al snel verzamelen de andere bewoners zich op de banken om het verhaal van het stel aan te horen. Als eerste wil ik jullie natuurlijk ontzettend welkom heten, wij vinden het super dapper van jullie begint Billy. De mannen zullen vandaag niet te veel ingaan op de gebeurtenis in Arnhem, maar willen graag met de groep praten over homo acceptatie. Billy en Kevin nodigen het stel ook nog uit om daarna mee te gaan naar de Utopiaanse liefdesbrug en samen met een paar bewoners de brug af te schilderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 13:00

    Waarom dringt Billy zich weer op, waarom laat ze het welkom heten niet over aan Kevin..?!
    Zij wil steeds meer op de voorgrond staan en manoeuvreert zich naar voren!
    Goed gedaan Kevin, maar laat je niet opzij drukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *