Dylan en Brandon maken zich zorgen over het verloop van de finale

Dylan en Brandon maken zich zorgen over het verloop van de finale

De bewoners zijn nog aan het bijkomen van de nominatieronde. Dylan en Brandon zijn de stemmingen aan het nabespreken in de tattoo shop. Zij gaan ervan uit dat Jens morgen naar huis gaat. Dan moet ik voor de tweede keer afscheid nemen van een goede vriend begint Brandon. De twee denken dat het een hele gekke periode gaat worden. Als we dus elke keer zo snel gaan stemmen, dan gaat het puur op gevoel merkt Dylan op. Maar er zullen ook genoeg zijn die hun plan van A naar Z al hebben bedacht voegt Brandon eraan toe. En legt verder uit dat hij echt als zichzelf de poort uit wil gaan. Als ik dat tactische gebeuren ga doen, dan ben ik mijzelf niet eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *