Mylène in tranen en is boos dat Jens zoveel stemmen heeft gehad, gaat ze ook naar huis?

Mylène in tranen en is boos dat Jens zoveel stemmen heeft gehad, gaat ze ook naar huis?

Mylène en Jens zijn na de nominatieronde van vandaag in hun huisje gaan zitten en zonderen zich af van de groep. Mylène lijkt helemaal klaar te zijn met haar mede bewoners en ze is erg boos. Ze gaf aan dat ze morgen gewoon samen met Jens naar huis wil en weg van deze f*cking idi*ten. Jens lijkt in tegenstelling tot Mylène erg kalm. Mylène besluit alvast wat spullen in te pakken. Ondertussen praten de andere bewoners verder over de nominaties en de finale. Niet veel later slaat Mylènes boosheid om in verdriet. Ze begint te huilen. Jens troost haar. Ik kan dit niet zonder jou zegt Mylène. Jens praat haar moed in en laat weten dat ze het wel kan en dat ze Brandon en Dylan in Utopia 2 heeft. Wie zal er morgen naar huis gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *