Mylène laat een tatoeage zetten als eerbetoon aan Jens

Mylène laat een tatoeage zetten als eerbetoon aan Jens

Voor Mylène werd het allemaal eventjes een beetje te veel vandaag. Het idee dat Jens misschien morgen naar huis gaat en zij alleen achterblijft maakt haar verdrietig. Even later heeft ze zich herpakt en ze loopt naar de tattoo shop van Dylan. Ze wil namelijk een tatoeage net als Jens met een smiley erop, maar dan op haar grote teen. Jens heeft een tijd geleden een tatoeage laten zetten bij Dylan. Tijdens het tatoeëren werd hij onwel en begon hij over te geven. Nu is Mylène aan de beurt voor haar tatoeage. Jens kijkt mee hoe Mylène getatoeëerd wordt. Gaat het vraagt Dylan wanneer hij begint met tatoeëren. Ja hoor antwoordt Mylène. Hoe gaat het met jou Jens vraagt Dylan. Ja niet zo goed grapt Jens. Serieus? vraagt Dylan. Nee antwoordt Jens. Mylène begint hard te lachen en ze denkt terug aan de tijd dat hij onwel werd tijdens het tatoeëren. Hey, die mensen heb je er ook bij hoor. Dat iemand anders wordt getatoeëerd en dat iemand een handje vasthoudt zegt Dylan en hij verbeeldt een persoon na die flauwvalt. Mylène begint weer te lachen. Nog wat later is de tatoeage af. En Mylène heeft nu een smiley onder haar grote teen als eerbetoon aan Jens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *