Laura is boos op Chris

Laura is boos op Chris

Laura en Chris hebben ruzie, Chris zou Laura namelijk k*twijf genoemd hebben.

Hij noemde me gewoon k*twijf zegt Laura terwijl ze aan het inpakken zijn. Naomi is wel benieuwd waarom hij dat gezegd heeft. Laura antwoordt dat het over het mailtje ging. Eerder had Chris een mailtje van Sharina gehad. Ze voelde geen klik en wilde niet verder. Laura heeft het toen hardop voorgelezen wat Chris niet zo kon waarderen. Later volgde er een scheld serenade. En dan achteraf sorry zeggen gaat Laura verder. Waarom zegt hij dat dan niet op dat moment? Net alsof ik er kwade intenties erbij heb, dat is het laatste wat ik wil. En dan krijg ik opeen k*twijf naar mij toe, f*cking boer! Colinda hoort er ook van en Laura vertelt nogmaals wat er gebeurd is. Ik zal oprecht zijn perkjes de grond in trappen, als hij het nog een keer durft voegt ze eraan toe. Denk je dat ik bang voor hem ben? Ik ben voor niemand bang, wat wil hij doen met een baksteen komen? Mister baksteen, f*ck off! Colinda en Laura gaan buiten roken en Colinda is nogmaals benieuwd wat er nou precies speelde. Laura legt het nog een keer uit, hij had een mailtje gekregen. Ik las het mailtje voor wat ik goed bedoelde. Omdat ik dat geregeld had voor hem. En toen zei hij ja het boeit me niet, het is een grote grap. Waarop ik zei als het een grote grap is dan wordt daar wel een van werkelijkheid toch? En toen zei hij niks en liep hij naar buiten. Daarna kwam hij terug en zei ik vind je oprecht een k*twijf. Pardon?! Wie denk je wat je denkt als je dat zegt, ik had er de beste bedoelingen bij. Je moet me geen k*twijf te noemen, je moet gewoon normaal met me communiceren. Het is een raar ventje dit, hij kan raar uit de bocht komen. Hij moet ook niet bij mij in de buurt komen, dan kent hij mij nog niet Col! Ik hou niet van dat ondankbare gedrag, terwijl iedereen het beste met hem voor heeft.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Piet at 23:46

  Ik heb de verbale actie tegen van Laura gezien tegen de nuchtere Chris
  Ze zou toch haar koffers pakken,nou doe dat maar snel
  Chris slaat regelmatig de spijker op de kop bij deze roddel en afkus soap.
  Die Laura is een misselijk brutaal mens, ze denkt dat ze altijd gelijk heeft.
  Chris jonge ga uit jezelf weg ,ik zou het daar niet volhouden tussen een stel idioten

 2. Willy at 22:25

  Ik geef chris groot gelijk, Laura moet geen berichten lezen van anderen en zeker niet hardop. Ze bemoeit zich weer met iedereen, ziet ze nou echt niet in wat ze heeft gedaan?
  Chris ga zo door, je bent een keiharde werker, en een nuchtere leuke vent,

 3. Ruud at 20:07

  Ik vind gewoon dat Chris helemaal gelijk heeft zei moet zijn mail niet lezen is voor hem bedoeld,, was misschien een leuk idee van der maar verder moet ze zich niet met alles bemoeien gewoon Laura wilt alles weten dat was toen ook Charlotte de was nu is er eindelijk eentje die gewoon meteen wat zegt tegen der wordt ze boos ,Chris gewoon doorgaan man Klasse

  • Anna at 05:59

   Gelijk heeft Chris wat moet ze met zijn post en nog hardop voorlezen ook hij heeft recht om kwaad te zijn …en altijd dat roddelen van haar bah dat heeft ze altijd gedaan die nagemaakte pot ,zagen jullie het ook hoe ze zat te slijmen en ineens zeggen dat ze ook wel van een paaltje houd…En ze wil onder het huishouden uit komen omdat het een luie donder is….

 4. Toet at 18:58

  Laura is ook rare of iemand wordt homo verklaard of ze willen je aan de vrouw hebben.Waar bemoeit ze zich mee.Ik zie ze trouwens niets doen alleen roddelen .

 5. anneke at 18:49

  Ze moeten ook niet de e-mail lezen dat is persoonlijk en ze bemoeid zich iedereen laat de mannen maar met rust
  Ze scheld hem zelf ook uit en ja hij is een harde werker maar ook een eng persoon hij is samen met Mark en Wilco raar bezig

 6. lena at 18:36

  K*t wijf was niet netjes. Maar hard voorlezen ook niet. Had ze hem beter persoonlijk kunnen vertellen. Vooral omdat het niet zo goed nieuws was. Niet erg tactisch

 7. Sonja Hiemstra at 18:32

  Tsja, Chris is een vreemd mannetje, werkt keihard aan zijn tuin, maar is communicatief slecht. Zijn gekke acties van baksteen gooien wijzen op een handelen uit een primitief gevoel. Nou zijn alle karakters uit Utpia een beetje gek, dus hij past er best wel bij.

  • jeannet at 22:26

   Zo denk ik er ook precies over Sonja. Chris hing het zelf aan de grote klok wel een vriendin te willen. Daarom kwam er ook de oproep… als een joke … “Utopia” boer zoekt vrouw en er was zelf een link waarin geïnteresseerden zich konden aanmelden om met Chris in contact te komen.

   Tja Chris als ze dan de media opzoekt om jezelf te etaleren/te promoten, dan is het evenzo eerlijk als ook de reacties via de media gaan, dus openlijk.

   Ik vind niet dat Laura het verkeerd heeft aangepakt. Chris is beledigd, omdat de dames bij nader inzien niet in hem geïnteresseerd zijn. Chris is zo gezegd “aangetast in zijn mannelijke trots”. Dat is dan jammer voor hem.

   Chris is een raar persoon, echt een “einzelgänger”, hij werkte destijds ook in de kas als tuinman wel in zijn eentje, want zo’n persoon kan zich niet aanpassen in een samenleving, dus ook zeker niet in Utopia.

   Arme Laura dat ze ook nog “kennis” moet maken van de onbeschofte eigenschappen van deze Chris.
   Haar k*twijf te noemen, dan laat deze Chris nu héél duidelijk zien uit wat voor milieu hij komt!

   Hij doet zich vele malen mooier voor dan hij in werkelijkheid is. Die actie destijds van die baksteen met de auto van Gio, bewees al voldoende van Chris zijn karakter.
   Raar persoon! Zoals jij al zegt Sonja, alle karakters uit Utopia zijn een beetje gek, (sommige zelfs super maf 🙂 ), dus hij past er inderdaad bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *