Bezoek van Jochem van Gelder

Bezoek van Jochem van Gelder

Bezoek in Utopia, Jochem van Gelder is vanmiddag langs geweest. Uiteraard wordt hij hartelijk ontvangen door de andere bewoners. Na het voorstel rondje volgt er een rondleiding. De rondleiding wordt gegeven door Gio en daarna gaan de heren even zitten. Er wordt gezellig gepraat ook over het verblijf in Utopia. Jochem van Gelder komt voor twee doelen. Het eerste doel is om Patrick en Wilco op een of andere manier bij elkaar te krijgen. En er wordt gesproken over een programma met kinderen maken en wellicht presenteren.

Volgens Jochem moeten alle frustraties er eerst uit. Het zal wel een mooie uitdaging zijn om de mannen apart te nemen. Laat iedereen eens vertellen wat er fout gaat. Als je dat op een rijtje zet kom je erachter dat er heel weinig dingen zijn die niet op te lossen zijn. Ze hebben elkaar niets verschrikkelijk aangedaan. Gio zegt dat het met name verwijten na elkaar en gunnen elkaar niets. Volgens Jochem is het een beetje haantjes gedrag. Vervolgens schrijft Gio wat punten op wat er zoal gebeurd is tussen Patrick en Wilco. Zo vertelt Gio dat er een relatie therapeut langs is gekomen maar weinig heeft geholpen. Volgens Jochem zou het wel kunnen werken als Gio zich erop gaat richten, maar het zal niet makkelijk zijn. Het zal wel een uitdaging zijn antwoordt Gio, het is wel top. Volgens Jochem is er de tijd maar het zou mooi zijn als ze niet meer frustraties hebben met als uiteindelijke doel samen iets te gaan doen. De heren praten nog even verder en Jochem geeft tips. Zal Gio het lukken de heren weer bij elkaar te krijgen?

Dan over het tv programma, inmiddels komt Jochem niet meer op tv. Dit omdat zijn programma’s niet meer toegelaten worden. Hij is vertrokken en heeft het duidelijk kenbaar gemaakt. Uiteindelijk is hij benaderd door John de Mol om naar SBS6 te komen. Praatjesmakers is gestopt maar wordt nog steeds bekeken. Hij zou het wel nog eens zo willen maken in 2015. We bedenken wat leuke onderdelen waardoor meer jongere ouders gaan kijken. Jij hebt ambitie dat merk ik aan je en veel meters maken, gewoon doen. Je bent al bekend, het publiek kent je al. Zet niet te hoog in als je het programma verlaat. Ga met mensen kletsen. Gio antwoordt dat hij ook van plan is om een soort blog op te zetten. Daarna laat Gio nog het Utopia terrein zien. Zou Gio iets met de tips van Jochem kunnen?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 21:32

    Waarom moet Giorgio dit doen laat hem lekker leren en laat die mannen het zelf uit zoeken en laat ze maar alles zelf maar uit zoeken je kan er wel wat van blijven zeggen ze luisteren toch niet alleen die Wilco moet niet andre gasten er bij betrekken hij liegt als de pest en niemand van de mannen willen hem afvallen, Die Mark moet eens zelf iets verzinnen om te gaan doen dan alleen maar iedereen te pleasen.

  2. dorina at 21:16

    Gio je doet van alles, behalve leren voor je examens. Belachelijk dat de meldkamer daar niks van zegt. Dan kan je net zo goed eruitgaan. Weg ermee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *