Een groot pakketje voor LauraB

Een groot pakketje voor LauraB

Er is post voor LauraB, de dames zitten lekker op bed als er een groot pakketje binnen komt. Er blijkt een grote koker in te zitten bestemd voor LauraB.  LauraB is erg enthousiast en pakt dan ook snel uit. Al snel wordt duidelijk dat het om een grote zelfgemaakte poster gaat. Er staan verschillende foto’s op en de vader van LauraB heeft het voor haar gemaakt. Nicole vind het ook erg mooi en zegt wat leuk dat hij je post een keer op deze manier verstuurd! LauraB kijkt ondertussen naar het grote vel papier, er staan verschillende foto’s op. Zoals haar nieuwe hondje en het huis in Spanje. Er staat ook nog iets anders leuk op zo merkt LauraB op, er staan wel twintig spreuken joh! Niet veel later volgen de tranen terwijl ze de teksten door neemt. Uiteraard zijn het tranen van geluk! Wat een originele manier om zo post te ontvangen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 14:15

    Zitten die meiden nu de hele dag niks te doen ga lekker opruimen en schoonmaken voor dat er ongedierte er weer is als je in de slaapkamers kijk ik Zie bijna nooit een opgemaakt bed of er word gelucht er is gerust een ruimte waar dat kan doe anders een raam open of kunnen die niet open maak anders ramen die open kunnen.
    En Laura maak je b&b waar de keuken van Vanessa is hebben ze hun eigen keuken en bouw er een wc en douche kan je meer voor vragen hij is met een deur van jullie geschenken.
    En kook dan in de keuken waar jullie altijdt gekookt hebben maar omdat er groepjes zijn heeft ieder zijn eigen keuken als er weer een groepje komt moet die dan ok en eigen keuken jongens je zijn (volwassen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *