Patrick en Mark hebben ruzie

Patrick en Mark hebben ruzie

Ruzie in de tent! Dit keer  tussen Patrick en Mark. De ruzie is losgebarsten tijdens het avondeten.

Mark spreekt Patrick namelijk aan op het feit dat hij een transactie gedaan heeft waar hij nog geld voor moet overmaken aan Mark. Echter is het een heel klein bedrag, zo’n 2 euro. Echter maakt het Mark niet uit hoe hoog of laag het bedrag is. Patrick had gewoon naar hem toe moeten gaan, dat moet via mij voegt Mark eraan toe. Echter kan Patrick de manier van aanspreken niet goed hebben en de ruzie barst los. Jij zegt mij niet wat ik moet doen. Ik geef dit in alle eerlijkheid door en dan reageer je zo! Mark snapt niet goed waarom Patrick zo reageert, jij bent fout geweest hoor! Er wordt vervolgens heen en weer geschreeuwd en uiteindelijk gaan de heren uit elkaar. Ivan snapt Patrick niet, en zegt als hij hem tegen komt je maakt er weer zo’n groot probleem van. Je moet hier niet kwaad om worden. Ook Mark kletst even zijn frustratie weg en gaat het gesprek met Laura aan. Laura geeft de boekhouder groot gelijk en Mark geeft gelijk aan dat hij de pincode van de pinpas zal veranderen. Dit om herhaling te voorkomen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 17 reacties op dit artikel
 1. Denise at 22:18

  Patrick denk iid alles teweten..Maar wilco is en blijf in vies mannetje,hij blijf aan de gang met het neerhalen van patrick..En zeer zeker nu die daar wat in gesterk wordt , door ivan mark!En dat is laag bij de grond..Wilco steld ook niks voor in z,n uppie!Tenslot manon,iedereen heeft recht om dingen hier neer tezetten.vrijheid van meningsuitting!Gepast of niet

  • Manon at 23:23

   Volgens mij is er altijd nog zoiets als respect denise! Vraag eens aan mensen die 40-45 hebben meegemaakt, misschien oordeel je dan anders..

   • Denise at 01:20

    Ik oordeel nu alleen zo wT er gebeurd is in parijs,ook daar mochte ze niks meer zeggen..maar gelukkig ze zijn er meedoorgegaan…dus dan vindt jij die charlie hebdo ool niks mag zeggen ovrt de profeet?manon??terwijl in de islam hele andere regels aan..dat is ook mening van vrijheid utimge
    Terwijl ze moorden uit de naam profeet..gewoon bulshit
    wAmt zo is het geloof niet b
    vam de goede moslim
    .Je suis charlie

 2. Jan at 09:52

  Die Patrick verziekt de sfeer in utopia volledig. Het programma zou veel beter af zijn zonder hem. Alles moet om hem draaien en hij doet voorkomen of hij de allergrootste klusser/bouwer aller tijden is. Tot nu toe heeft hij echter weinig laten zien. Het enigste waar hij goed in is is is ruziezoeken om de kleinste dingen en hij kan totaal geen tegenspraak of kritiek hebben. Zo gauw mogelijk wegstemmen die wereldvreemde man met zijn veel te korte lontje en zijn veel te grote eigendunk.

 3. dorina at 06:28

  Alles moet via mark. Dat is vanaf begin afgesproken.patrick maakt van een mug een olifant. Wat een ontspoorde mafkees.weg ermee stem hem eruit

  • anneke at 05:32

   Vindt je Wilco dan wel normaal hij heeft Patrick van af de eerste dag al tegen gewerkt Patrick was goed voor de UTOPIANEN tot dat Wilco binnen kwam hij kreeg meteen Ivan en Mark mee

 4. anneke at 21:05

  En ruzie maken om 2 euro had Mark niet gewoon even naar hem toe kunnen gaan is dit uit naam van hem of heeft Wilco hem op gestookt om weer hem uit de tent te lokken zal me niks verbazen.
  Wilco kan alles van hem zal me benuwen als die Wilco eruit zal gaan met wie hij dan verder moet

  • anna at 06:26

   het zal wel niet geplaatst worden want ik mag niet schrijven dat die Wilco een rat is ,en ja als er stukjes over ruzie binnen komen en hij de hele kudde stommelingen weet op te ruien tegen Patrick reageer ik hier op!Het is een gevaarlijk mannetje zoals er in 40-45 ook iemand was die werd gevolgt! word deze geplaatst of niet dit is óók een mening!!!

   • Willy at 08:54

    Bah, wat is die Patrick een naar mannetje. En wat een zelfdunk heeft die man. Om van te kotsen. En maar doorzagen over hoe correct en integer hij wel is. Eruit met die vent.

   • Manon at 21:41

    Een mening hebben is prima, ook mag je uitspreken dat je iemand niet mag! Maar deze uitspraak kan echt niet.. Denk eerst eens na voor je zoiets neerzet hier..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *