Utopia nieuwtjes 16 januari

Utopia nieuwtjes 16 januari

Ook vandaag hebben we weer alle kleine gebeurtenissen in Utopia voor je op een rijtje gezet. Uiteraard zullen we grotere nieuwsberichten apart vermelden. Hou ook even onze Twitter en Facebook in de gaten zodat je niets van het laatste Utopia nieuws hoeft te missen!

 • Gabriëlle heeft gisteren avond hard gelopen, samen met Joey. Ze lijkt tot nu toe haar plannen om af te vallen vol te houden.
 • Patrick was vanmorgen al vroeg uit bed, hij heeft de koeien verzorgd.
 • Ook LauraB was er al vroeg bij, ze werd gebeld door de radio om de live in de loods van Thomas Berge te promoten.
 • Chris heeft de nacht doorgebracht in de kas, zou hij nu wel beter geslapen hebben?
 • Er wordt in de ochtend alweer bouwmateriaal gebracht. Waarschijnlijk voor de verbouwing of bouwprojecten die momenteel in Utopia lopen. Wilco en Ivan ontvangen de chauffeur die het materiaal komt brengen.
 • Patrick is een brief aan het schrijven, voor Colinda. Gisteren hebben de twee weer ruzie gehad. In een brief gaf hij gisteren aan dat Colinda teveel drinkt. Ook stonden er nog anderen “verwijten” in waar Colinda het absoluut niet mee eens is. Vanmorgen deed hij dus wederom een poging om alles eens goed op papier te zetten. Maar hoe zal Colinda reageren?
  Gisteren heb ik je wederom geconfronteerd met je alcoholgebruik. Ik was me ten zeerste van bewust van hetgeen wat ik deed. Om het te doen was niet leuk. Toch gun ik de alcoholduivel wel zijn snoepjes als; af en toe. Af en toe hoor! Als in één keer per maand. En dan geen hele fles! Of meer. 
 • Zojuist zijn de banken gearriveerd, LauraB is helemaal in haar nopjes!
 • Acda en de Munnik komen niet in Utopia om een concert te geven. Helaas gaat de droom van Joey niet door…
 • Colinda zal voorlopig nog niet piercings gaan zetten, ze zit er even helemaal doorheen.
 • Patrick doet een poging om weer in contact te komen. Echter houdt Colinda afstand, doet afstandelijk en houdt het gesprek bij het huisje. Volgens Colinda is er meer met Patrick aan de hand dan met haar. En Patrick zegt dat hij het alleen goed bedoeld (zie video)
 • Bjorn ontvang voetbalspullen die hij besteld heeft.
 • Nicole en Ivan worden op de foto gezet door Naomi. De fotoshoot vindt plaats bij het cordwood huisje.
 • Wilco en Mark worden ook op de gevoelige plaat vast gezet. De heren krijgen een fotoshoot bij de patatkraam.
Nieuwe banken arriveren

De nieuwe banken arriveren in Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *