Joey mailt naar Acda en de Munnik

Joey mailt naar Acda en de Munnik

Joey heeft een plannetje die hij samen met LauraB deelt, hij wil een mailtje naar Acda en de Munnik sturen. Hierin staat een speciaal verzoek voor het zang duo.

Joey zit druk te typen en LauraB leest mee uiteindelijk zegt ze dat het wel goed is zo. Joey kijk het nog maar eens een keer na en zegt uiteindelijk top toch. Ja zegt LauraB gewoon verzenden, wie niet waagt wie niet wint. Dan leest Joey een stukje voor. Wij willen jullie de kans geven om jullie hier een Utopisch concert neer te zetten. Akoestisch of met een groot podium, wij regelen het wel! Ook mag er een stukje cabaret tussendoor. Acda en de Munnik mogen hun concert zelf indelen. Joey hoopt dat op deze manier zijn droom in vervulling kan gaan. En de bewoners nog één keer kan laten genieten met jullie als duo. Ik hoop dat jullie gehoor willen geven aan onze smeekbode, dan kunnen we hier ons droom concert neer zetten. LauraB zegt dat als het zou lukken haar familie echt jaloers zou zijn. Gewoon doen, en als we geen antwoordt krijgen proberen we het gewoon nog een keer. We gaan gewoon stalken grapt Joey. Zou de droom van Joey uit komen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *