De verdwenen sigaretten van Nicole

De verdwenen sigaretten van Nicole

Nicole is sigaretten kwijt, er is een pakje verdwenen. Waar zullen ze gebleven zijn? Ze bespreekt het met Laura en LauraB.

Laura zegt dat haar sigaretten vorige week ook al weg waren. LauraB vraagt zich af of er iemand is die ze probeert te saboteren. Laura zegt het niet te weten en Nicole denkt dat ze dan de sigaretten niet gehad heeft. Anders weet ze het ook niet. Laura vindt het maar raar en vaag en Nicole wordt er een beetje boos van. Ze begint nu aan zichzelf te twijfelen. Laura oppert het idee om de eerst volgende keer dat de sigaretten binnen komen er groot haar naam op te zetten. Nicole antwoordt oh maar dan halen mensen zen wel uit het pakje of zo. Laura vindt het niet kunnen dat mensen sigaretten uit iemand anders zijn pakje zou halen. Als ik dat zou doen dan doe ik dat bij Vanessa maar dan doe ik dat. Nicole zegt het nieuwe pakje wat besteld was niet eens in handen te hebben gehad. Of dan heb ik het niet gekregen en Vanessa zweert tegen mij dat ze het pakje op mijn bed heeft gegooid. Blijkbaar is dat niet zo dus iemand zit gewoon te lullen. Laura herkent het verhaal wel, er waren ook sigaretten op haar bed gegooid en Colinda dacht dat ze voor haar waren. Dus misschien heeft Col van jou gepakt. Nicole antwoordt dat ze het apart vindt dat Patrick alleen maar shag rookt en nu ook een pakje sigaretten rond liep. Ik word er gewoon paranoia van, en kan daar niet tegen. Laura zegt dat ze voortaan de boodschappen die ze besteld en voor haar zijn gelijk bij Vanessa haalt. En het vervolgens gelijk opbergt in haar jaszak. Nicole vindt het gewoon vervelend, wat er voor haar op neer komt dat iemand zit te lullen. En waarschijnlijk niet opzettelijk antwoordt LauraB. Laura denkt het ook er moet iets mis gegaan zijn. Nicoline vindt het een beetje te gemakkelijk. Als er een pakje sigaretten op mijn bed ligt zijn ze voor mij, iedereen weet dat ik rook. Daarom vind ik het gewoon stelen. Laura geeft nogmaals de tip om voortaan naar Vanessa te lopen en het direct te gaan halen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *