Vanessa voelt zich aangevallen

Vanessa voelt zich aangevallen

De chef-kok is inmiddels gearriveerd in Utopia, hij zal Vanessa gaan helpen met de voorbereidingen van het kerstdiner wat vanavond plaats zal vinden. Gio heeft dit gisteren geregeld, maar wat vindt Vanessa er van? Ze lijkt zich een beetje aangevallen te voelen.

Laura en Vanessa gaan buiten een sigaretje roken. Onderweg naar het rook plekje zegt Vanessa ik ben geen chef-kok dus het enige dat ik kan doen is mijn best. Ik was niet zenuwachtig en nu heb ik een bepaalde druk waardoor ik het nog beter moet doen en daar baal ik een beetje van. Laura zegt dat ze het al gelijk zag aan haar. Het is ook allemaal lief bedoeld en zo antwoordt Vanessa maar… En begint een beetje te huilen. Laura zegt het wel te snappen en heb dat liever één op één. Ik ga gewoon mijn best doen en meer niet. Je doet het fantastisch schat antwoordt Laura, je gaat maar lekker aan hem vertellen wat hij wel en niet mag doen. Jij bent de baas en bepaald, niet op je vingers gaan kijken doeg! Ik vond het al geen goed idee, hij had het ook eerst met je moeten overleggen. Vanessa vindt Gio wel een aardige jongen… Maar het legt nu wel een bepaalde druk op je onderbreekt Laura haar, en dat had je eerst niet. Nee zegt Vanessa ik had ook geen druk en nu wel. Het ging ook heel goed! Uiteindelijk leer ik hier wel een hoop van. Ja maar ja zegt Laura, als je Vanessa een beetje kunt inleven dan… ah ik kan nu even niet praten Nes. Vanessa vindt deze actie meer als een aanval voelen. Ja ik haal je niet voor niets hier heen antwoordt Laura. Ik zie er niet uit antwoordt Vanessa, ik moet nog douchen en van alles doen. Maar ja dat komt wel goed. Ja wat kun je eraan doen zegt Laura. Je kunt er nu niets meer aan doen antwoordt Vanessa en ik ga er niets aan doen. Ik vind het een leuk idee maar het is wel f*cking op televisie snap je. Dat is het zegt Laura, ik weet het. Het is gewoon een beetje jammer. Het is ook lief bedoeld maar leef je een beetje in. Je gaf van de week al aan dat je misschien wat stress zou hebben. En dan gaat het goed en het is jouw dingetje. Vervolgens staat er nu iemand op je vingers te tikken. Daarna gaat Vanessa ondanks deze actie weer dapper naar de keuken en verder met haar werkzaamheden…

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. David Brigham at 17:20

    Tja, ik snap haar wel (een beetje “onder curatele gezet” gevoel), maar anderszijds moet ze ook reëel zijn: voor 100 man koken met 1 kok is niet te doen, lijkt me, hebben ze in een restaurant 3 koks voor, plus afwashulp, plus iemand die toezicht houdt op het uitserveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *