Vanessa druk bezig met haar kerstdiner

Vanessa druk bezig met haar kerstdiner

Vanessa zal vandaag 100 mensen voorzien van een kerstdiner in Utopia. Daarom heeft ze besloten om maar vroeg te beginnen met koken, erg vroeg… Het zal vandaag de dag van Vanessa worden!

Vanessa werd om 5:00 gewekt door Gio die de koeien ging verzorgen. Vanessa kleed zich aan en gaat daarna linea directa door naar de keuken. Tijd om de voorbereidingen te gaan treffen voor vanavond! Momenteel staat ze nog steeds in de keuken en dat zal waarschijnlijk het grote deel van de dag zo zijn. Vanessa bereid van alles voor, zo zien we een pan met stoofvlees die al de hele nacht heeft opgestaan. Dat is alvast goed gelukt want het valt goed uit elkaar en dat is toppie zegt Vanessa enthousiast. Ook worden er aardappelen geschild en word er nog veel meer bereid. Het kerstdiner zal om 18:00 van start gaan en wordt geheel muzikaal ondersteund. Ook zal er om 12:0 uur een chef-kok langs komen om de keukenprinses te helpen. Zal Vanessa deze actie geregeld door Gio kunnen waarderen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *