De plas actie van Joey

De plas actie van Joey

De plas actie van Joey was gisteren avond te zien op SBS 6 tijdens de uitzending van Utopia. Eerder schreven wie al over de plas gate die plaats vond na een mannen avondje. Kort samengevat: Joey had aardig wat drankjes op, is vervolgens gaan slapen. En toen hij midden in de nacht wakker werd moest hij plassen. Echter besloot hij het niet in de wc te doen maar in het bed van Gio. De volgende morgen was het al snel duidelijk wat er zich afgespeeld had. En het verhaal was zelfs bevestigd door een streamer per mail! Joey snapte er toen helemaal niets van, misschien iets minder drinken Joey? Mocht je de beelden van gisteren gemist hebben? Geen nood, als je behoeften heb om het terug te kijken kan dat hier…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *