Girls and boys night in Utopia

Girls and boys night in Utopia

Gisteren avond na het centraal was het tijd voor een ladies night in Utopia. Al snel waren er dan ook twee kampen in Utopia. De mannen en vrouwen hadden beide een girls and boys night.

Meidenavond komt wel vaker voor in Utopia en de dames zijn dan ook enthousiast. Charlotte en LauraB regelen nog even de laatste dingetjes, Zo is er onder andere kaas en een pan gesmolten chocolade. De tafel wordt nog even gedekt en het wordt gezellig gemaakt, waxinelichtjes gaan aan de meiden avond kan beginnen! Er wordt gezellig gekletst en genoten van verschillende hapjes. Charlotte wil nog wel even wat kwijt ze draagt de organisatie over aan LauraB. Ze weet namelijk heel zeker dat LauraB langer zal blijven in Utopia. Ook zal Charlotte nog oorbellen gaan verloten. Daarna wordt er weer gezellig verder gekletst en uiteraard ook onder het genot van een drankje.

Ook de mannen hebben hun boys night! Mannen houden van bier dus wordt er beer pong gespeeld. Er staan glazen met drank op de pingpong tafel en om de beurt moeten de mannen het pingpong balletje proberen te gooien in een van de glazen van de tegenpartij. Als dat lukt moet 1 persoon van die groep het glas bier op drinken. Zullen ze nu last van een kater hebben? We gaan het mee maken vandaag!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *