Het centraal van 15 december in Utopia

Het centraal van 15 december in Utopia

Tijd om weer het een en het ander te bespreken in Utopia, hier lees je alle besproken punten van 15 december op een rijtje. Ook kun je het centraal terug kijken in een filmpje.

20:30 – Aftrap
Chris begint het centraal en vertelt dat hij bijna klaar is met de tuin aan de voorkant van de loods.

20:33 – Dichtbundels
De eerste druk van de boekjes van Nicoline zijn uitverkocht. Zij wil graag een investering voor de tweede druk. Boekjes komen nu elke dag in beperkt aantal om 10:00 uur ’s ochtends online.

20:36 – Tekeningen
Nicole is druk met haar tekeningen. Zij tekent nu vrij en deze gaan in de verkoop. Niets gaat meer in opdracht. Zij wil een investering van € 20,- voor tekenspullen, iedereen geeft hier groen licht voor.

20:39 – Webshop
Er staat een vernieuwde versie van de webshop online.Deze maand is er al voor € 22.000,- aan omzet gedraaid op de webshop. Dit komt door de producten die nu online staan. Dit jaar is €160.000,- aan omzet op de webshop gedraaid. Ivan zijn doel is om 2015 de omzet via de webshop te verdubbelen.

Ook heeft Ivan een petitie opgesteld met Joey. Deze kan online getekend worden. Dit heeft te maken met Abou die vorige week te gast was in Utopia.

20:54 – De gouden pot
De gouden pot is af en staat inmiddels. Dit moet een boegbeeld worden van de stichting die de Utopianen gaan opzetten.

20:57 – Tattooshop
Morgen worden de laatste spullen geleverd om het atelier om te bouwen tot een tattooshop. Verder komen er meerdere afvalbakken voor een betere scheiding van het afval.

21:02 – Utopiabokaal
De Utopiabokaal is zo goed als af. De alpha-versie is nu af.

21:04 – Ouderen
Er zijn veel eenzame ouderen in Nederland. Laura wil graag enkele ouderen uitnodigen om langs te komen met kerst zodat deze niet alleen zijn met kerst.

21:06 – Goede doel
Naomi wil een goed doel uit persoonlijk oogpunt steunen. Zij heeft zelf de genetische ziekte HNA. Er is nog geen medicijn voor deze ziekte en wil het onderzoek hiernaar steunen. Ze wil een evenement organiseren waar geld opgehaald kan worden.

21:10 – Stop pesten
Charlotte wil graag aandacht voor pesten vragen, dit mede omdat zij vroeger redelijk veel is gepest. Ze wil het goede doel stop pesten nu steunen.
Ze wil een girlsnight houden in Utopia. De laatste van 2014 vindt vandaag plaats na het centraal wat Charlotte heeft voorbereid.

21:14 – 3D poppetjes
De 3D poppetjes komen deze week binnen. Gio heeft geregeld dat er waarschijnlijk een gratis cursus Spaanse les komt in Utopia. Als er wel kosten aan vast zitten moet dit waarschijnlijk in januari.

21:19 – Themafeest
Charlotte wil een thema aan het oud en nieuw feest hangen.

21:22 – Emotionele rollercoaster
Patrick verontschuldigt zich voor zijn gedrag van de afgelopen dagen. Donderdag gaat hij weer koken. Ook heeft hij twaalf bezemstelen nodig als investering voor iets nieuws wat hij gaat maken. 

21:25 – Schaatclinic
Woensdag komen er wat dames van het vrouwelijke Nederlands ijshockeyelftal langs om een schaatsclinic te geven.

21:27 – De cijfers
De BV staat nog steeds in de plus. €14.000,- om exact te zijn.

Daarmee is het centraal geëindigd, bekijk hier het centraal nog eens terug

 

 

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *