Charlotte wil een pest voorlichting in Utopia

Charlotte wil een pest voorlichting in Utopia

Charlotte heeft een plan, ze wil namelijk een pest voorlichting in Utopia gaan organiseren. Ze besluit dan ook maar eens even te bellen om te kijken wat er mogelijk is.

We vallen midden in het gesprek dus hebben niet alles kunnen opvangen. Charlotte zegt tegen de mevrouw, zou je misschien voor mij kunnen kijken wanneer je zou kunnen. En dat je mij dat dan even mailt, dan gooi ik het hier in de groep en laat het dan weer weten. De mevrouw vraagt of Charlotte nog een voorkeur heeft, ochtend middag of avond? Charlotte antwoordt dat dat eigenlijk niets uit maakt. Oke zegt de mevrouw, en vraagt waar het moet zijn. In Utopia in Laren antwoordt Charlotte. En je wilde het voor het einde van het jaar he vraagt de mevrouw nog een keer. Heel graag zegt Charlotte omdat ik dan hier ook nog blijf wonen. Charlotte loopt vervolgens naar de agenda om een dag af te spreken. Het zou de 21e, 22e, of de 23e december kunnen. Oke zegt de mevrouw en wanneer kun je nog meer om het even door te spreken. Charlotte zegt dan zou dat de 21e, 22e of de 23e kunnen en de voorlichting op 27 december. Is goed doen we zegt de mevrouw, het is wel handig om even te gaan zitten. Dan kunnen we bespreken hoe en wat en wat jij ook nog belangrijk vindt om mee te geven. Ja is goed zegt Charlotte, ze zou nog even verder nadenken. Ze heeft ook nog nooit een voorlichting gegeven maar zou wellicht een stukje ervaring vertellen over haar leven. Je ziet soms gedragingen bij mij terug die daar ook mee te maken hebben. Ik ben er wel sterker door geworden maar nog wel af en toe wat onzeker. Ook kan ik soms wat agressiever reageren omdat ik dan denk ik moet nu voor mijzelf opkomen. En het is ook wel handig om iets over jullie te vertellen. De mevrouw luistert aandachtig en zegt ja, wij willen wijzen op eigen verantwoordelijkheid. Er zijn heel veel mensen die staan erbij en kijken erna en die doen niks. En wij willen mensen in beweging krijgen en laten denken van wat hun nou eigenlijk doen. Charlotte vindt dat heel gaaf en er wordt afgesproken om een dag te gaan zitten om alles door te nemen. Daarna wordt een definitieve datum vast gesteld voor de voorlichting zodat deze op het internet gezet kan worden. De voorlichting zou gericht worden op volwassen en ook zal digitaal pesten aan bod komen. Verschillende stukjes over een onderwerp aldus Charlotte, dat zou wel het beste zijn. Daarna wordt het gesprek beëindigd en is het wachten tot de datum vast gesteld wordt. Mooi initiatief toch?!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *