Patrick heeft wederom een negatieve dag

Patrick heeft wederom een negatieve dag

Patrick zit de laatste tijd niet lekker in zijn vel, zo praatte hij er gisteren met Chris over. Ook heeft hij met Laura een gesprek gehad over Colinda. Dit alles heeft helaas niet mogen baten want vanmorgen duurde het dan ook niet lang voordat Patrick al begon te mopperen. Er is wederom een negatieve dag aangebroken voor hem…

Colinda zit aan de picknicktafel iets voor haarzelf te doen wanneer Patrick binnen komt stormen. Er ontstaat vervolgens een oorverdovende ruzie. Patrick vindt dat Colinda nep doet en zich veel te bewust is van alle camera’s. Ook vindt Patrick dat hij heel zijn leven met haar gedeeld heeft en dat hij helemaal niets over haar weet. Zij wil simpelweg niet alles op camera vertellen over haar kinderen bijvoorbeeld om deze in bescherming te nemen. Al snel wordt het dan ook een wellus nietus spelletje en Colinda bijt ook flink van haar af.  Ik ben trots op mezelf, daar kun jij nog wat van leren! zegt ze kwaad. Vanessa probeert het luchtig te houden en zingt een liedje van Marco Borsato “De meeste dromen zijn bedrog”. Maar de goede bedoelingen worden al snel tenietgedaan door Patrick die er zijn eigen versie van maakt: Je bent een gedrocht dat naast me ligt. Iedere bewoner was getuigen van deze ruzie en het zal voor hun dan ook een negatieve invloed hebben gehad. Zo doet Charlotte nog een poging om Patrick aan te spreken op zijn gedrag. Maar of dat zou helpen? En hoe lang zal de groep Patrick nog kunnen accepteren? En het belangrijkste, zal hij zich aanpassen?

Hieronder kun je een aantal filmpjes terug kijken, dat scheelt een hoop negatief typ werk!

 

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *