Utopia webshop is vernieuwd!

Utopia webshop is vernieuwd!

Eerder waren er al plannen om de Utopia webshop te vernieuwen. Ivan en Noami hebben samengewerkt wat resulteert in een mooie vernieuwde webshop. Naomi heeft zich gericht op de foto’s en Ivan heeft de webshop ingesteld. Na lang werken mag het resultaat er wezen!

De nieuwe webshop staat vanaf vandaag al online en bezit een hoop veranderingen. Zo ziet de site er niet alleen totaal anders uit, ook het assortiment is flink uitgebreid! De nieuwe producten staan nu als eerste op de homepage. Ben jij nog hard op zoek naar een origineel cadeau voor de kerstdagen? Verras je dierbaren en haal een stukje Utopia naar jouw eigen huis! Stel de webshop vaandag nog in als startpagina en mis niks van de unieke acties! 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *