Gio zegt wat hij denkt over Wilco

Gio zegt wat hij denkt over Wilco

Gio komt in de werkplaats waar Wilco druk bezig is. Gio zegt vervolgens eerlijk wat hem dwars zit, hij ergert zich ergens aan…

Gio zegt dat hij nog niet weet of hij blijft of gaat. Weet je het nog niet vraagt Wilco, vindt je het hier wel leuk dan? Nee zegt Gio, het wordt er niet leuker op. Lastig is dat he merkt Wilco op. Ja jongen zegt Gio maar ook jij hebt je aandeel erin. I know, weet ik, snap ik antwoordt Wilco. Ik zie dat nog dagelijks aan je Gi! Ja ik erger me echt serieus aan je af en toe antwoordt Gio. Wilco is benieuwd hoe dat komt op mijn gedrag? Of gewoon als je me ziet? Gio antwoordt ik weet het niet gozer, ik heb dat nog nooit gehad met iemand. Raar zegt Wilco en Gio denkt omdat je in Utopia continu op elkaars lip zit en dat je me toch wel hard genaaid hebt. Ja ik krijg het ook niet meer goed zegt Wilco en dat merk ik ook. Nee maar goed gaat Gio verder, dat heb ik je van te voren al gezegd. Ja daar was je duidelijk in zegt Wilco, maar ik erger me niet aan jou of zo. Nee zegt Gio maar ik probeer ook niet ergerlijk over te komen. Maar goed maakt niet uit…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *