Project de gouden ton

Project de gouden ton

Het schiet al op, project de gouden ton! Joey en LauraB zetten zich er dan ook hard voor in. LauraB is buiten druk bezig met een ton goud aan het spuiten terwijl Joey de standplaats in orde maakt. De gouden ton zal gebruikt worden waar geld gedoneerd kan worden door bezoekers. De opbrengsten van de gouden ton worden geschonken aan goede doelen. Ook wordt er een stichting opgericht met dezelfde naam “De gouden Ton”. Joey en Laura maken zich hier hard voor. Uiteraard staan andere bewoners ook achter dit mooie initiatief, op Patrick na dan of zou hij zich inmiddels bedacht hebben?

Verder is het wederom rustig in Utopia, Charlotte had even een emotioneel momentje. Ze liep alleen over het Utopia terrein en ging op het bankje zitten te huilen. Weliswaar onder het genot van een muziekje.

Buiten Utopia is het ook erg gezellig, zo is er een reünie gaande, oude bewoners hebben elkaar gezellig opgezocht. In onderstaande foto zie je Emil, Paul, Rienk, Ruud, Isabella, Billy en Hakim. Onder het genot van een drankje én met een grote lach op het gezicht!

Reünie oud Utopia bewoners

Reünie oud Utopia bewoners

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *