LauraB is onzeker over Joey

LauraB is onzeker over Joey

Nu Patrick en Colinda het uit hebben gepraat, hun gevoelens hebben geuit en hun relatie waarschijnlijk weer opgepakt hebben vind LauraB het ook tijd voor een praatje. Ze is namelijk onzeker over Joey en wil dat even bespreken met Colinda.

Je moet een een geheel hebben zegt Colinda tegen LauraB en van daaruit kun je keuzes maken. Die zijn dan gebaseerd over je hart en dan kun je geen verkeerde keuzes maken. Welke keus je ook maakt je kunt geen verkeerde keuze maken. Ja zegt LauraB maar ik voel me vandaag echt extreem stom, dom, lelijk en zinloos. En dat is hier heel vervelend. Ook heb ik het gevoel dat ik hier niets kan en nergens goed voor ben. Dat is een vrouwen aandoening aldus Colinda, het geeft een leeg gevoel. Maar ook deze gevoelens heb je thuis ook wel eens. Dat weet ik antwoordt LauraB maar daar is het makkelijker, dan kan ik er ook iets mee doen. Hier probeer ik de computer te bemachtigen en dat lukt dan niet, dan denk ik van dan ga ik schilderen heb ik geen verf. En dan weet ik nu al dat als ik ga schilderen het toch niet lukt. Ik wil gewoon weer mijn eigen dingetje! En hoe is het met de liefde vraagt Colinda, hij zet namelijk wel stappen vind ik. LauraB weet het niet, hij hoeft zich vanacht maar een keer om te draaien met zijn rug naar mij toe en dan denk ik oohh hij vindt het niks meer. In zo’n onzekere modus zit ik vanaf gisteren voegt ze er lachend aan toe. Ik weet gewoon niet hoe ik er mee om moet gaan. Natuurlijk zie ik die dingen ook wel maar ik vind het dood eng. Gewoon lekker te genieten meid zegt Colinda. LauraB zegt dat ze dat wel doet, maar op het moment dat hij dan een stap zet dan merk en zie ik het wel. Maar ik wil er wel luchtig mee om gaan, als hij dichterbij komt dan vind ik dat eng. Er is niets enger dan liefde volgens Colinda. Ik voel me nu gewoon dubbel kwetsbaar, de keuze en dit van Joey. Wat moet ik daar nou mee? Colinda antwoordt dat ze er nog niet iets mee hoeft te doen. Geniet er gewoon van meis voegt Colinda er met een lach aan toe. LauraB zegt lachend ik voel me gewoon extreem kwetsbaar… De dames lachen en kletsen nog even verder en de onzekerheid lijkt weer wat weg genomen te zijn.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *