Patrick en Colinda leggen het bij

Patrick en Colinda leggen het bij

De relatie van Colinda en Patrick hebben nogal hun ups en downs. Vooral de downs komen regelmatig voor en we zijn ondertussen de tel dan ook een beetje kwijt geraakt. Echter hebben ze een goed gesprek gehad en leggen het weer bij.

Dat terwijl de ruzie van vanmorgen nogal heftig was met flinke nare opmerkingen heen en weer waarop het bijna leek dat het nooit meer goed zou komen tussen de twee. Patrick heeft buiten samen met Colinda gepraat en daar zijn excuses gemaakt. Alles lijkt snel vergeten en de twee lachen alweer samen. Dan loopt het stel naar binnen om alles nog maar eens goed te bespreken. Blijkbaar voelt Colinda ook nog iets voor hem want ze steekt er toch weer energie in. Colinda geeft aan tafel helder aan hoe ze denkt dat het precies zit. Voor mij is het heel duidelijk te verklaren, maar je wilt niet naar me luisteren. En dat ga je vervolgens op me af lopen geven en dan trek ik de deur dicht. Op deze manier heb ik er geen zin in, het is je eigen gevecht. Je projecteert je eigen problemen op een ander en dan vooral op mij. Patrick geeft aan met zijn verleden te worstelen. Hij zal het oude zeer eerst moeten verwerken voordat hij verder kan met Colinda. Het lijkt dus weer goed te gaan en de relatie is weer opgepakt. Hoe lang zal de relatie dit keer standhouden? Vanessa hoeft in ieder geval niet meer op te treden als relatietherapeut!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *