Utopia fan mening van: Wil en Ellie

Utopia fan mening van: Wil en Ellie

Wij hebben een artikel gemaakt: Utopia mening van een fan daarin willen wij graag iedereen de mogelijkheid geven om zelf een eigen geschreven stuk in te sturen die wij dan zullen plaatsten in een artikel.

Vandaag plaatsen wij de mening van: Wil

Ben nog nooit geweest in Utopia ,wel heel veel gekeken en gelezen. Wie mag er van mij winnen Isa maar die is er niet meer dus kies ik voor Nicoline zij is goed bezig geweest .Het is jammer dat ze in het begin veel op de bank en bed vertoeft hebben,en toen het goed ging alles via het internet gingen bestellen. Ze hebben niets gespaard.Wie mag er van mij uit ….dat is Wilko onrust stoker en een hielen likker elleboog werker.Hoop dat ze het in 2015 anders gaan doen met het geld en wat meer handjes laten wapperen. Als Vanessa naar huis gaat dan is het zo weer terug als toen het was erg rommelig smerig . Utopia moet er ook voor boven de 60 komen dat zal heel anders gaan misschien heb ik een idee geopperd wij zullen daar aan.

de mening van: Ellie

Utopia moet niet zo luxe zijn,sobere.zoals het nu is,is het echte luxe,ze bezuinigen nergens op.zo is het echt niet iets bijzonders wat ze er neer zetten.ze moeten zo,n Utopia kunnen neerzetten zonder de buitenwereld zo nodig te hebben,zoals materialen eten bestel maar,vooral de luxe van drank en sigaretten,ik heb echt geen respect voor de mensen die er in zitten.zo kan iedereen het wel volhouden daar.Je kunt ze net zo goed op deze manier in een huis doen,deze 15 mensen.

Wil jij ook graag jouw mening insturen, dat kan via onze contact pagina.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. cynthia at 20:23

    Iedere dag kijk ik trouw naar Utopia, maar ik begin me steeds meer te ergeren aan 1 storende factor. Dit word Patrick genoemd, ik vind hem echt DE persoon die steeds maar weer het negatieve in de groep trekt. Hij is achterbaks en verschuilt zich achter zijn zogenaamde, slechte ervaringen. Net zoals vandaag met Ivan,Patrick moet maar eens leren om zijn mond te houden en zoals Iwan zei, kijk eens naar jezelf!!!!! Maar volgens mij kan Patrick die confrontatie niet eens aan. Eerlijk Utopia vind ik erg leuk om te kijken maar zo lang Patrick erin zit misschien maar beter om een keer over te slaan. Erg jammer, verder is het een top groeppie!!! ; ) ga zo door kanjers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *