Site problemen zijn verholpen

Site problemen zijn verholpen

We zijn enige tijd weg geweest door site problemen. Dit door verschillende technische problemen, gelukkig lijken ze nu weer verholpen te zijn! Helaas zijn we wel een gedeelte kwijt van de berichten. Daarom zetten we alle  gebeurtenissen van gisteren nog maar eens op een rijtje voor je. Uiteraard zullen we vandaag weer verslag doen als vanouds!

Gebeurtenissen 16 december in Utopia:

  • Mark en Vanessa hebben een wilde nacht gehad na de ladies en boys night. Het ging er wild aan toe, zo wild dat Laura af en toe de dekens even goed legde om niet te veel bloot te geven. Beide hebben geen spijt van hun actie zo hebben ze besproken. Ook hebben de twee overdag gezoend en praten zelf iets over de bedden weer tegen elkaar te schroeven. Zou er iets ontstaan tussen die twee?
  • Patrick en Colinda hebben ook een gezellige nacht gehad, niet bij de openhaard zoals we gewend zijn. De twee zijn namelijk in de B&B beland… Zouden de bewoners dat wel goed keuren? Eerder was er een hoop commotie toen Ruud en Billy ook in de B&B belandde.
  • Joey heeft na de ladies en boys night een probleem met het ophouden van zijn plas. Er zijn dan ook aardig wat drankjes naar binnen gegaan. Hij haalt de wc niet en besluit maar op het bed van Gio te plassen. De volgende morgen is het dan ook de vraag of het bier of plas is. Joey ontkent in eerste instantie maar al snel komt er een mailtje binnen van een streamer. Het verhaal wordt dus bevestigd en Joey snapt er helemaal niets van. Ook maakt hij het bed van Gio maar schoon.
  • Rienk verscheen in de Veronica gids, Nicoline zat vol verbazing te kijken. Rienk had namelijk een metamorfose ondergaan en hij ziet er zo netjes uit dat we niet van hem gewend zijn. Uiteraard showt Nicoline de gids aan iedereen. Zou de nieuwe look van Rienk maar tijdelijk zijn?
  • Verder was het een rustige dag op 16 december, het was een brak nachtje naar een geslaagd ladies en boys night!

Uiteraard hebben we nog wat ondersteunende filmpjes bij deze gebeurtenissen. En zoals vermeld zullen we vandaag weer verslag doen zoals je van ons gewend bent.

 

 

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *