Bezoek van Shoeby

Bezoek van Shoeby

Vanmorgen was er al vroeg bezoek in Utopia, Sven de directeur van Shoeby komt even langs. En dit keer niet alleen voor model Joey.

Uiteraard wordt hij hartelijk ontvangen en hij lijkt een cadeautje voor de bewoners mee te hebben genomen. Hij neemt namelijk een rek vol kleding mee. Shoeby is in the house zegt Charlotte met een lach. Sven heeft voor iedereen een outfit mee genomen! Dit zodat de bewoners er leuk uit kunnen zien tijdens de kerst! Charlotte ziet de kleding en hoopt dat ze Laura in een jurk krijgt, maar Laura gaat dat echt niet doen. Eerst is het tijd voor een kopje koffie en daarna vertelt Sven dat hij voor de dames kleding mee genomen heeft met veel glitters. Voor de mannen is het meer casual kleding. De bewoners zijn natuurlijk erg blij met dit cadeau en gaan enthousiast kleding passen. Als iedereen kleding gepast heeft wordt het nog even besproken met Sven. Zo is LauraB haar rokje te groot en Charlotte wil nog meer glitter. Colinda en Nicole hebben onderling gewisseld van kleding setje.

Dan neemt Sven Joey ook nog even apart. Hij wil hem nog even spreken over zijn fotoshoot. Sven vertelt dat als de boekjes klaar zijn Joey er één zal ontvangen. Ook vraagt Sven zich af of Joey nog open staat voor een extra fotoshoot voor volgend jaar. Joey glimlacht en zegt hier natuurlijk geen nee tegen!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *